De investering

Het intakegesprek van Reijkwijdte is gratis, telefonisch en vrijblijvend. Het is bedoeld om te kijken wat je behoefte is en wat ik daarin voor je kan betekenen.

  1. Het Reijkwijdte Traject  bestaat uit helder opgebouwde en afgebakende stappen.
    Deze stappen lopen we in 4 sessies van twee uur door. Je investering is € 1161,-. Je krijgt hiervoor een overzichtelijk traject waarbij je vraag een antwoord wordt en waarbij beweging ontstaat daar waar je op vast loopt. 
    Je kunt hier uitgebreid over lezen op de pagina Reijkwijdte traject.
  2. Hen je het gevoel dat 4 sessies te weinig is voor je? Omdat je het kent om te veel en te snel te willen, omdat je meerdere lijntjes hebt lopen die aandacht vragen of omdat je voelt dat de rust en diepte past bij jou op dit moment? Dan kun je kiezen voor het 6 keer twee uur traject. De investering is dan € 1742,-
  3. Soms is een langer traject en/ of kortere sessies beter.
    Zeker bij grote onderwerpen of bij een van te voren al bekend gevoel van onveiligheid -bijvoorbeeld door een trauma dat onder de oppervlakte leeft- maken we samen kleine, veilige stappen. Om zo op een gezonde manier tot het gewenste resultaat te komen. In overleg bepalen we de duur van de sessies en het aantal sessies. Altijd op maat en in samenspraak! 

Al bekend met coaching?

Ben je al bekend met coaching en wil je een losse opstelling of een gerichte praktische oefening? Dat kan. Ook een online eigen programma op maat aangepast aan jouw behoeftes  behoort tot de mogelijkheden. Neem contact met me op voor meer informatie.

Wil je begeleiding, maar niet tijdens kantooruren?

Wil je heel graag begeleiding en volgende stappen maken, maar lukt dit niet onder kantooruren om welke reden dan ook? Dan bied ik ook de mogelijkheid voor avond (18.00-20.00, 1900-21.00 of 20.00-22.00) weekend (zaterdag 10.00-12.00 of 16.00-18.00)  coaching.  Daarvoor komt 30% op de prijs, maar daarvoor heb je wel de mogelijkheid om dit te combineren met wat je dagen al vult. 

Begeleiding van kinderen

Naast het werken met volwassenen werk ik soms ook met kinderen.  Ik ga altijd eerst de verkenning met jou als ouder aan: Wat kunnen jij of jullie doen of wat mag uit de knoop gehaald worden om ‘als vanzelf’ bij je kind of je kinderen voor ontspanning en bewegingsvrijheid te zorgen. 

Soms is het na een sessie of traject met -een van de- ouders fijn om met het kind een aantal stappen te zetten. En soms heeft het kind even iets extra’s  nodig wat de ouder niet voor elkaar krijgt.

Met kinderen werk ik in sessies van een uur. Het tarief hiervoor is 100 euro. 

Begeleiding van jongeren

Voor veel jongeren is het fijn te kunnen sparren over alles wat ze bezig houdt.
Zeker de zoektocht rond hoogbegaafdheid en/ of hoogsensitiviteit, maar ook  de liefde en/ of werk kunnen veel onrustige gevoelens en vragen opleveren. Ik begeleid jongeren en ga met hen het gesprek aan, zowel online als fysiek, op het gebied van de grotere levensvragen. Ook kijken we samen naar herhalende patronen, naar de plek in de wereld, zingeving en van onmogelijkheid naar mogelijkheid. 

Als het niet past

Mocht in de eerste sessie blijken dat het Reijkwijdte Traject onverhoopt niet geschikt blijkt te zijn voor jou dan stop ik het traject en hoef je niets te betalen. Ik zal advies geven welke andere wegen je dan kunt bewandelen. 

Inclusief BTW voor particulieren

De prijzen zijn voor particulieren inclusief alle bijkomende kosten en inclusief 21% btw.
Er komen geen extra kosten bij.

Voor bedrijven zijn de prijzen exclusief btw.